Инструмени и аксесоари за строителство и ремонт
ДИСТРИБУЦИЯ

НАШИТЕ ПРОДУКТИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В 23 ДЪРЖАВИ

Ние от КАЕМ продължаваме нашето развитие както на полския пазар, така и извън него.


Благодарение на чуждестранните ни филиали в Украйна, Беларус, Латвия, България, Румъния, Естония и Сърбия постигнахме значителен пазарен дял в продажбите на инструменти и аксесоари за строителство и ремонт. Ние продаваме нашите продукти в общо 23 страни в Европа, а нашето ежедневно сътрудничество с нашите чуждестранни партньори води до систематично увеличаване на продажбите, както и до увеличаване на популярността на нашите марки както в страната, така и в Европа. Ние гарантираме, че нашите продукти могат да бъдат видени всяка година на най-големите международни изложения, като например в Москва, Кьолн и Киев.

Допълнително потвърждение за високото качество на продуктите ни, начина на производство и развитие, кото сме избрали, са субсидиите, които получаваме от фондовете на ЕС. Първата група от проекти се отнасяше до развитието на нашите експортни дейности. Ние изпълнихме всички необходими критерии и бяхме сертифицирани по Оперативна програма "Иновативна икономика".

Във връзка с въвеждането на иновативна система за опаковане и етикетиране на четки, имаме удоволствието да съобщим, че към 30.09.2012 г. Каем предлага и услугата брандиране на продукти:

  • Tapodruku дръжки за четки
  • Опаковане на четките в термоустойчива опаковка
  • Етикетиране на бояджийски четки с марката на клиента

Сега разполагаме с автоматична линия за опаковане на четки, както и брандиране на дръжките на четките, които заедно осигуряват напълно автоматизиран процес. Освен това, този процес се характеризира с възможността за постигане на висококачествени и естетически приятни етикети, включително EAN кода на клиента, с голяма устойчивост на абразия и UV лъчи, благодарение на прилагането на технологията за термотрансфер.

Тези услуги на KAEM се характеризират с бърза обработка на поръчките за индивидуална маркировка на четките.

Втората част включва процеса по въвеждане на модерни IT технологии. Европейският съюз одобри нашата кандидатура за финансиране по програма Секторна Оперативна Програма. Този процес включва повишаване на конкурентоспособността на КАЕМ чрез внедряване на модерни IT технологии и инфраструктура. Получихме и допълнителна подкрепа по програма ФАР - Програма за регионално подпомагане на МСП, Програма "Информационни технологии за предприятията".


Щастливи сме от факта, че качеството на нашите продукти не само се оценява от полските специалисти, но и от тези, работещи в строителството и ремонта в цяла Европа. Ето защо се чувстваме отговорни да поддържаме и подобряваме непрекъснато качеството на нашите продукти, особено при прилагането на най-новите производствени технологии. Тестовете и проучванията, които провеждаме, са предназначени да създадат продукти, които са оптимизирани по отношение на нуждите и изискванията на клиента.


Хардекс ЕООД
Бизнес център
“Транскапитал” Бул. “Ботевградско шосе”247
София 1517
Тел.: 02 94 24 641
Факс: 02 94 24 642
Е-mail: office@hardex.bg

Офис / Консултация
Търговски представител,

София 0884 630944
Търговски представител, Западна България
0886 006804
Търговски представител, Централна Южна България
0882 524000

Търговски представител,
Югоизточна България
0884 649669
Търговски представител,
Североизточна България
0885 552747
Търговски представител,
Централна Северна България
0884 648445